Në pranverë të vitit 2012 u hap Yogurteria e parë në bllok. Ishte një sipërmarrje e vogël familjare, por e krijuar nga një ëndërr shumë e madhe dhe me shumë dashuri. Falë pasionit dhe përkushtimit tonë, si dhe dashurisë së madhe me të cilën u mirëpritën të gjitha produktet tona, sot Yogurteria është kthyer në një kompani të mirëfilltë. Vazhdojmë të mbajmë të njëjtën cilësi si ditën e parë duke ju ofruar gjithmonë jo vetëm produkte të shëndetshme dhe cilësore, por edhe risi në tregun vendas. Ne jemi të vendosur për të dhënë gjithmonë më të mirë tonë dhe për të ecur përpara me përkushtim dhe pasion.